FULLT! Nye energikrav – hva har de å si i praksis? Frokostmøte i Trondheim

25.10.2016 08:00 25.10.2016 10:00
DIGS, Olav Trygvasonsgate 30

FULLT! Dette frokostmøtet er fulltegnet. Dersom du ønsker å få vite dato for et nytt frokostmøte med samme tema etter nyttår, meld deg på vårt nyhetsbrev! De nye energikravene i TEK 10  trådte i kraft 1. januar 2016. På Lavenergiprogrammets frokostmøte får du vite hva kravene går ut på og praktiske råd og tips til hvordan du kan nå dem. Målgruppen for frokostmøtene er arkitekter, rådgivende ingeniører og prosjektledere hos byggherrer og entreprenører.

 

FULLT! Dette frokostmøtet er fulltegnet. Dersom du ønsker å få vite dato for et nytt frokostmøte med samme tema etter nyttår, meld deg på vårt nyhetsbrev! 

08:00 Frokost

08:25 – 08:30 Velkommen

Solveig Irgens, Lavenergiprogrammet
08:25 – 09:00 Dette er energikravene i byggteknisk forskrift (TEK 10)

Knut Helge Sandli er senioringeniør i Direktoratet for byggkvalitet. Han jobber til daglig med utvikling av det bygningstekniske regelverket, og spesielt innen områdene energi og inneklima. Han har vært sentral i utarbeidelsen de nye energikravene fra 1. januar 2016.

09:00 – 09:30 Slik kan du prosjektere ulike typer bygg slik at de når kravene

Ferry Smits er seniorrådgiver innenfor bygningsfysikk og energi i Rambøll. Han har også bakgrunn som rådgiver for teknikk og miljø i Link Arkitektur. Smits er utdannet M.Sc. fra Nederland innenfor bygningsteknologi og husbyggingsteknikk.

09:30 – 10:00 Slik kan du prosjektere enkle og effektive løsninger for energiforsyning i nye bygg

Sylvia Helene Skar er energi- og miljørådgiver i Norconsult. Der jobber hun med energiforsyning, lønnsomhetsanalyser, klimagassregnskap og inneklima. I tillegg har hun erfaring fra å jobbe med energistrategier for områder og utvikling av grønne byer. Skar er er utdannet sivilingeniør i VVS fra NTH.

Det er satt av tid mellom foredragene til spørsmål fra salen.

Her kan du melde deg på

Ja, jeg vil vite ny dato for frokostmøte i Trondheim