Frokostmøter om nye energikrav i Stavanger, Drammen og Tromsø

Det er på tide å sette seg inn hva de nye energikravene byggteknisk forskrift innebærer. Våren 2017 arrangerer Lavenergiprogrammet frokostmøter for deg som er prosjekterende i Stavanger, Drammen og Tromsø. Meld deg på eller se opptak av frokostmøtet her.


Knut Helge Sandli DIBK
Knut Helge Sandli er senioringeniør i Direktoratet for byggkvalitet. På frokostmøtene i Drammen, Stavanger og Tromsø denne våren skal han presentere de nye energikravene i TEK 10. Foto: Ronny Boysen

De nye energikravene i byggteknisk forskrift (TEK 10)  trådte i kraft 1. januar 2016. 1. januar i år var overgangsordningen over. I forslaget til ny TEK 17 er kapittelet om energi uendret.

På Lavenergiprogrammets frokostmøter i Drammen, Stavanger og Tromsø denne våren får du vite hva kravene går ut på og praktiske råd og tips til hvordan du kan nå dem. Målgruppen for frokostmøtene er arkitekter, rådgivende ingeniører og prosjektledere hos byggherrer og entreprenører.

Dette får du høre om på frokostmøtet:


Dette er energikravene i byggteknisk forskrift (TEK 10)

Knut Helge Sandli /Inger Grete England, Direktoratet for byggkvalitet

Slik kan du prosjektere ulike typer bygg slik at de når kravene
Ferry Smits, Rambøll

Slik kan du prosjektere enkle og effektive løsninger for energiforsyning i nye bygg
Sylvia Helene Skar, Norconsult

 

Tid og sted for frokostmøtene

 

Drammen

Drammen Børs, Bragernes Torg 13

Tirsdag 14. februar kl 08.00 – 10.00

 

Meld deg på

 

Stavanger

Apply, Moseidsletta 122

Onsdag 8. mars kl 08.00 – 10.00

Meld deg på her

 

Tromsø

Radisson Blu, Sjøgata 7

Tirsdag 14. mars kl 08.00 – 10.00

Meld deg på her

 

Kontaktperson i Lavenergiprogrammet:

Solveig Irgens, tlf 93 40 17 81, epost: solveig@lavenergiprogrammet.no

Se opptak av frokostmøtene

Har du ikke anledning til å komme på frokostmøtene ? Her kan du se video av foredragene:

 

Dette er de nye energikravene

Knut Helge Sandli, Direktoratet for byggkvalitet

Foredrag under Lavenergiprogrammets frokostmøte om nye energikrav i byggteknisk forskrift 20. oktober 2016. Knut Helge Sandli er senioringeniør i Direktoratet for byggkvalitet. Han jobber til daglig med utvikling av det bygningstekniske regelverket, og spesielt innen områdene energi og inneklima. Han har vært sentral i utarbeidelsen de nye energikravene fra 1. januar 2016.

Slik når du kravene for ulike typer bygg

Ferry Smits, Rambøll

Foredrag på Lavenergiprogrammets frokostmøte om nye energikrav i byggteknisk forskrift. Ferry Smits er seniorrådgiver innenfor bygningsfysikk og energi i Rambøll. Han har også bakgrunn som rådgiver for teknikk og miljø i Link Arkitektur. Smits er utdannet M.Sc. fra Nederland innenfor bygningsteknologi og husbyggingsteknikk.

Enkle og effektive løsninger for energiforsyning i nye bygg

Sylvia Helene Skar, Norconsult

Foredrag på Lavenergiprogrammets frokostmøte om nye energikrav i byggteknisk forskrift. Sylvia Helene Skar er energi- og miljørådgiver i Norconsult. Der jobber hun med energiforsyning, lønnsomhetsanalyser, klimagassregnskap og inneklima. I tillegg har hun erfaring fra å jobbe med energistrategier for områder og utvikling av grønne byer. Skar er er utdannet sivilingeniør i VVS fra NTH.


Oppdatert 13.02.2017 09:55