Lavenergiprogrammet setter opp flere fagtreff i Stavanger, Sandefjord og Skien

I Stavanger går byggenæringen mann av huse for å lære seg de nye energikravene i byggteknisk forskrift. Lavenergiprogrammets frokostmøte for arkitekter og ingeniører ble fulltegnet allerede tre uker før. Et fagtreff for håndverkere likeså. Nå har Lavenergiprogrammet fått på plass flere fagtreff i Stavanger for å dekke etterspørselen.


Eivind Kolstad Bolig Enøk
Eivind Kolstad er én av to foredragsholdere på Lavenergiprogrammets fagtreff om energikravene i byggteknisk forskrift og smart oppussing av småhus.

 

Det kan være hardt å prioritere faglig oppdatering når ordrebøkene er fulle. Likevel har i overkant av 3000 byggmestere og tømrere tatt seg tid til å delta på Lavenergiprogrammets fagtreff om de nye energikravene. Etterspørselen etter fagtreff har vært spesielt stor i Stavanger-området og i Vestfold og Telemark. For å dekke etterspørselen har Lavenergiprogrammet satt opp flere fagtreff  i Stavanger, Sandefjord og Skien.

Disse fagtreffene har fortsatt ledige plasser:

 

Fagtreff på Vestlandet:

Dato Sted Påmelding Arrangør
3. april Molde Meld deg på XL-BYGG
4. april Stavanger (NY) Meld deg på Maxbo
24. april Stavanger (NY) Meld deg på Byggmesterforbundet

 

Fagtreff på Østlandet:

Dato Sted Påmelding Arrangør
27. april Sandefjord (NY) Meld deg på Maxbo
4. mai Skien (Ny) Meld deg på Maxbo

 

Fagtreff i Nord Norge:

Dato Sted Påmelding Arrangør
25. april Tromsø Meld deg på Byggmakker
26. april Harstad Meld deg på Byggmakker

 

Tar seg tid til faglig oppdatering

Én av dem som satt av tid til å holde seg faglig oppdatert, var var byggmester Ian Robert Whinett.

byggmester Ian Robert Whinnett
– Å være oppdatert er viktig. I dag håper jeg å finne ut av om jeg faktisk er oppdatert på de nye kravene, sier byggmester Ian Robert Whinnett. Foto: Torbjørn Tandberg/Lavenergiprogrammet

– Å være oppdatert er viktig. I dag håper jeg å finne ut av om jeg faktisk er oppdatert på de nye kravene, sa han da Lavenergiprogrammet tok turen innom Lavenergiprogrammets og XL Byggs fagtreff i Drammen i februar i år.

I høst arrangerte Lavenergiprogrammet 40 fagtreff i samarbeid med byggevarehandelen. Denne våren står 40 nye fagtreff på kalenderen.

Her kan du melde deg på fagtreff

Sosial møteplass

Treffet er ikke bare fag, men også en sosial møteplass for bransjefolk der de kan utveksle erfaringer. For XL Bygg som er treffet en måte å bli bedre kjent med kundene.
– Vi opplever at kundene er opptatt av energieffektivisering. Selv om de fleste operer i ROT-markedet, kommer de likevel borti TEK´en, sier butikksjef ved XL Bygg Kullkompaniet i Drammen, Espen Ellingsen.

Han inviterer til ulike kundetreff én til to ganger i året. Denne gangen var det så mange påmeldt at det måtte flyttes fra butikken til et hotell i nærheten.


Oppdatert 21.03.2017 12:52