Trenger du litt energi? Få litt faglig påfyll!

I Lavenergiprogrammets kurs- og aktivitetskalender finner du kurs og arrangementer som gir deg mer kunnskap om energieffektivisering og energiomlegging i bygg. Her får du en smakebit fra høstens kalender.


Kostnader passivhus

Håndverker? Lær deg de nye energikravene i TEK 10!

Denne høsten arrangerer Lavenergiprogrammet fagtreff over hele landet – fra Bodø i Nord til Kristiansand i sør. Temaet er de nye energikravene i TEK 10. I tillegg gir vi deg tips om hvordan du kan tjene mer penger på helt vanlige oppdrag. Fagtreffet er gratis og varer i ca 90 minutter.  Vi arrangerer fagtreffene i samarbeid med Optimera, Maxbo, XL Bygg og mittanbud.no

Finn et fagtreff der du bor og meld deg på

 

Arkitekt eller rådgivende ingeniør? Få vite hva de nye energikravene betyr i praksis!

På Lavenergiprogrammets frokostmøter i Oslo 20. oktober, Trondheim 25. oktober og Bergen 9. november får du vite hva de nye energikravene i TEK 10 går ut på og praktiske råd og tips til hvordan du kan nå dem. Målgruppen for frokostmøtene er arkitekter, rådgivende ingeniører og prosjektledere hos byggherrer og entreprenører.

Se program og meld deg på frokostmøtet her

Kan du ikke komme? Frokostmøtene vil bli tatt opp på video. Meld deg på vårt nyhetsbrev å få tilsendt lenke til opptaket og ti tips til hvordan du kan nå kravene.

Er du oppdatert på solceller?

Med de nye energikravene er det naturlig å tro at flere bygg vil bli prosjektert med solceller. Norsk solenergiforening setter opp flere kurs i solstrøm og solvarme denne høsten, blant annet et kurs i simulering av solstrøm  i Kristiansand 18. – 19. oktober for deg som allerede har grunnleggende kunnskap om solenergi.

Kurs i energieffektivisering av boliger – i Sarpsborg og i Trondheim

I samarbeid med Enova har Lavenergiprogrammet utviklet et kurs i energieffektivisering av boliger. Kurset kan kvalifisere deg til å stå i Enovas register over energirådgivere. Bolig Enøk arrangerer kurset i egne lokaler i Sarpsborg 14. oktober og i Trondheim 21. oktober.

Les mer om kurset og meld deg på her (BoligEnøk)

Befaringer på byggeplass

Ingenting er bedre enn å se hvordan et bygg faktisk blir til, ikke bare lese om det. FutureBuilt arrangerer en rekke befaringer på byggeplasser i Oslo, Asker, Bærum og Drammen denne høsten – blant annet til Norges første svømmehall som blir bygget som passivhus, Holmen svømmehall i Asker.

Gå til FutureBuilts oversikt over arrangementer

Fortsatt tørst etter kunnskap?

Lavenergiprogrammets kurs- og aktivitetskalender er full av lærerike kurs og arrangementer. Finn hele oversikten her

 


Oppdatert 04.10.2016 16:47