Kurs- og aktivitetskalender

Få ditt arrangement inn i vår kalender

Ønsker du at arrangementet ditt skal legges inn i vår kalender? Send en epost til info@lavenergiprogrammet.no

02.10.2017 08:00 15.12.2017 16:00
Hele landet
Lavenergiprogrammet og Direktoratet for byggkvalitet

Fagtreff for håndverkere: Hva er nytt i TEK 17, hvordan sortere avfall og hva må til for å få godt inneklima?

På fagtreffet får du høre hva som er nytt i TEK17, hvordan du skal sortere avfallet på byggeplass og hva som må til for å få godt inneklima når du rehabiliterer et småhus. Det er gratis, du får mat og drikke - og det på bare 90 minutter. Fagtreffene blir arrangert over hele landet denne høsten . Arrangør er Lavenergiprogrammet og Direktoratet for byggkvalitet i samarbeid med byggevarehandelen og mittanbud.no

Finn et fagtreff nær deg og meld deg på her
22.11.2017 08:00 22.11.2017 10:00
Kulturhuset i Oslo, Youngs gt 6
Direktoratet for byggkvalitet i samarbeid med Lavenergiprogrammet

Frokostmøte: Kan IT-systemer bidra til læring i byggenæringen?

Kristiansand kommune har jobbet systematisk med energiledelse i mange år og har siden 2006 redusert energiforbruket med 34 %. De ansatte i kommunen har lært mye om drift av egne bygg, men hvordan kan andre som jobber med energiledelse eller forvalter eiendom dra nytte av dette? Rune Rossland, prosjektleder for energiledelse i Kristiansand kommune i en årrekke kommer til frokostmøtet.

Les mer
Påmelding
28.11.2017 08:30 12:00
Næringslivets Hus, Middelthunsgate 27, OSLO
Grønn Byggallianse

Temamøte 28. november: Gir grønne bygg en merverdi for eier?

Grønn Byggallianse arrangerer frokostmøte om merverdien av grønne bygg. Kan man dokumentere denne verdien, eller er det bare noe vi påstår? Hvem gir det merverdi for? Hva har et grønt bygg å si for et selskaps omdømme, hva sier det om samfunnsansvaret en bedrift tar og bidrar et grønt bygg til grønn verdiskaping? Til å belyse temaet har arrangørene fått ansvarlig for bærekraftige investeringer i SEB Mats Olaussen til å snakke om hvem de ønsker å finansere og hvem de absolutt IKKE kommer til å finansiere. Rolf Hagen I Context kommer for å fortelle om verktøyet City3.0 som kan hjelpe byggeiere å sikre merverdi i en lang og sammensatt driftstid. Enova kommer også.

Påmelding