Personvern og informasjonskapsler

Når du bruker nettsidene til Lavenergiprogrammet legger nettleseren din igjen elektroniske spor og informasjon. Informasjonen benyttes til å bedre innholdet på nettsidene.

Analyse og sporing

Lavenergiprogrammet benytter Google Analytics for å analysere bruken av nettstedet og forbedre innhold, informasjonsarkitektur og funksjonalitet. Google Analytics lagrer deler av IP-adressen til besøkende for å samle inn geografisk informasjon, men Lavenergiprogrammet har aktivert en IP-anonymisering i sporingskoden for å styrke personvernet ditt. Google Analytics benytter følgende informasjonskapsler:

  • _ga, _gat, _gid

Lavenergiprogrammet benytter YouTube til å vise video på nettsiden. Når du besøker en side som kan vise YouTube-video, benyttes følgende informasjonskapsler:

  • __sonar, _ga, llbcs, endscreen-metadata-editor-gh, IDE, NID, PREF, VISITOR_INFO1_LIVE, YSC

Vi bruker også tjenesten 23Video til å dekorere enkelte elementer med video. 23Video benytter følgende informasjonskapsler:

  • _ga, intercom-lou-*, intercom-session-*, uuid, _visual_swf_referer, util_user_message, 8667352_u, 8667352_p, session_referer, local_cache_total_engagement, remotelogin_redirects, ad_session_id

For å ha mulighet til å nå brukerne våre også på Facebook, benytter vi en såkalt Facebook-piksel for å kjenne deg igjen. Denne Facebook-integrasjonen benytter følgende informasjonskapsler:

  • act, xs, presence, fr, datr, c_user, wd, sb